Ilmainen joulusiivous yksinhuoltajaperheelle - Smile & Clean
Smile & Clean tarjosi kotisiivouksen veloituksetta Hope ry:n ehdottamalle yksinhuoltajan kotiin.
Hyväntekeväisyys, kotisiivous, siivous, Hope ry
52083
post-template-default,single,single-post,postid-52083,single-format-standard,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Ilmainen joulusiivous yksinhuoltajaperheelle

Eilen käytiin tekemässä ilmainen joulusiivous espoolaiselle yksinhuoltajaperheelle ja kyllä tuli meille kaikille niin hyvä mieli!

Siivouksen lisäksi veimme viemisinä kaupan lahjakortteja ja kukat ilahduttamaan ihanaa talon emäntää. Erityiskiitos FINNKINO ESPOOLLE, joka lahjoitti leffaliput koko 9 henkiselle perheelle! Ihan mahtavaa, mitä yhdessä saadaan aikaan