Joulun lahjakori Hope ry:lle - Smile & Clean
52100
post-template-default,single,single-post,postid-52100,single-format-standard,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Joulun lahjakori Hope ry:lle

Tässä kuva lahjakorista, jonka tänään toimitimme Hope ry:lle.

Eli kyseessä Kotivinkin käänteinen joulukalenteri-haaste, johon osallistuimme ja jonka ideana oli koota 24 tavaraa lahjakoriin. Hope ry toimittaa lahjakorin jouluksi sitä tarvitsevalle perheelle.

Veimme lahjatavaroita Hope ry:lle toimitettavaksi eteenpäin niitä tarvitseville. Kori sisälsi kahvia, teetä, glögiä, pipareita, suklaata yms. herkkuja joulupöytään ja tarvikkeita leivontaan sekä pehmeät ja kauniit pyyhkeet, serviettejä, glögimukit ja tunnelman tuojaksi kynttilöitä sekä muuta tarpeellista kotiin ja myös kodin puhtaanapitoon.

Ihana ilahduttaa ihmisiä <3