Arvonnan voittajalle kotisiivous - Smile & Clean
52114
post-template-default,single,single-post,postid-52114,single-format-standard,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Arvonnan voittajalle kotisiivous

Järjestimme Facebookissa arvonnan, jonka palkintona oli kotisiivous. Arvonnan voitti ihana naishenkilö, joka halusi lahjoittaa siivouksen iäkkäälle muistisairaalle pariskunnalle. Sehän sopi meille oikein hyvin.

Kävimme muutaman työntekijän voimin tekemässä kunnon siivouksen pariskunnalle. Siitä tuli jälleen niin hyvä mieli, että täytyy vielä vähän fiilistellä kuvan myötä. Samalla kiitämme kaikkia arvontaan osallistuneita sekä tietenkin meidän ihania, reippaita työntekijöitä! 🙂

Tags: