Yrityksen vastuullisuus ympäristöasioissa - Smile & Clean
Smile & Clean harjoittaa vastuullista yritystoimintaa myös ympäristöasioissa.
yritysvastuu, ympäristö, ympäristöystävällisyys, vastuullinen yritys, luonnonsuojelu, kierrätys
52131
post-template-default,single,single-post,postid-52131,single-format-standard,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Yrityksen vastuullisuus ympäristöasioissa

Me Smile & Cleanillä olemme varsin ympäristötietoisia ja haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisena yrityksenä palveluiden tuottajana kuten myös käyttämiemme tuotteiden sekä kierrätyksen osalta.

Emme tuota asiakkaillemme ainoastaan puhtauspalveluja vaan tarjoamme tietämyksemme ja osaamisemme heidän käyttöön esim. jätteiden kierrätyksen organisoinnin suhteen. Asiakkaamme ovat vuosien varrella tehneet useita muuttoja uusiin toimitiloihin tai remontteja sekä sisustuksen uusimisia, jolloin heiltä on jäänyt runsaasti huonekaluja, elektroniikkaa yms. tavaraa ”hävitettäväksi”. Asiakkaamme ovat jo tottuneet soittamaan meille myös näissä tilanteissa ja he tietävät, että he pääsevät helposti ja vaivattomasti eroon tavaroista, jonka lisäksi me huolehdimme, että kaikki kierrätetään tai hävitetään varmasti asianmukaisesti.

Jotkut asiakkaamme ovat myös innokkaasti halunneet osallistua tekemäämme hyväntekeväisyys-työhön Hope ry:n kanssa ja ovat halunneet lahjoittaa heille meidän kauttamme käyttökelpoisia, mutta uuden sisustuksen alta pois vietäviä huonekaluja ja astioita. Me tietenkin ilomielin hoidamme nämäkin kuljetukset Hopelle, joka toimittaa tavarat edelleen niitä kipeästi tarvitseville perheille.

Ohessa linkki useita sydämiä liikuttaneeseen videoon joutsenesta, joka siivoaa ihmisten luontoon jättämiä roskia. Tämä on vain pieni osa isoa ongelmaa, mutta haluamme jakaa videon, jotta mahdollisimman moni heräisi miettimään, mitä voin tehdä asian hyväksi niin yksilönä kuin työntekijänä tai yrittäjänä toimiessani.

Klikkaa tästä videoon: Joutsen siivoamassa ihmisten luontoon jättämiä roskia