TIEDOTE YRITYSKAUPASTA - Smile & Clean
52142
post-template-default,single,single-post,postid-52142,single-format-standard,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

TIEDOTE YRITYSKAUPASTA

     

 

TIEDOTE YRITYSKAUPASTA 

SMILE & CLEAN OY OSAKSI ALL-ROUNDERS RYHMÄÄ

All-Rounders Group on ostanut Smile & Clean Oy:n koko osakekannan 1.4.2017. Smile & Clean Oy:sta tulee osa All-Rounders konsernia.

Smile & Clean Oy on laadusta, luotettavuudesta ja hyvästä palvelusta tunnettu yrityssiivouspalvelun tuottaja pääkaupunkiseudulla. All-Rounders vahvistaa ja täydentää loistavasti Smile & Cleanin nykyistä osaamista, sekä laajentaa sitä tarjoamalla kuljetuspalveluilta ja kiinteistöhuollon osa-alueita. Yrityskaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisemmin.

Yrityskauppa antaa meille mahdollisuuden toimia erittäin kilpaillulla alalla jatkossakin entistä paremmin, varmistaen palvelutason ja avaten uusia mahdollisuuksia toimia. Tulemme rakentamaan palveluita vastaamaan paremmin teidän tarpeita.

Henkilöstön osalta muutosta luo ainoastaan Raija ja Teuvo Myyryläisen siirtyminen sivuun yrityksen johdosta. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta asiakkuuksiin. Asiakassuhteet ovat yhtiölle erittäin tärkeitä ja tavoitteena on edelleen panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun ja tiivistää yhteistyötä entisestään.

Kiitämme kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä toivoen samalla sen jatkuvan entistäkin tiiviimpänä tulevaisuudessa.

Haluamme jatkossakin tarjota kilpailukykyistä ja luotettavaa palvelua. Myös tutut yhteyshenkilöt palvelevat Teitä kuten aikaisemminkin.

Yhteistyöterveisin,

Mayuran Kamalanathan

Toimitusjohtaja CEO