Asiantuntijapalvelut - Smile & Clean
51149
page-template-default,page,page-id-51149,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Asiantuntijapalvelut

Koulutus ja konsultaatio

Onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin? Kaipaatteko apua siivousohjelman suunnittelussa? Aiotteko uusia nykyisten tilojenne sisustuksen? Usein sisustussuunnittelussa ei huomioida lainkaan puhtaanapitoon liittyviä asioita, jolloin ongelmat huomataan vasta sitten kun on liian myöhäistä.

 

Tarjoamme asiantuntijapalveluja mm.

 Pinta- ja tekstiilimateriaalien valinnassa puhtauden ylläpidon näkökulmasta 

  • Suurta kulutusta kestävät materiaalit

  • Likaa hylkivät materiaalit ja niiden käsittelyt

  • Helposti puhdistettavat materiaalit

 

  Ympäristöasioissa

  •    Ympäristöystävälliset aineet ja laitteet

  •    Ympäristöystävälliset ratkaisut asiakkaan kohdalla

  •    Jäteasiat

 

Siivoustarpeen kartoituksessa, palvelukuvauksen suunnittelussa sekä siivouksen organisoinnissa

  •    Nykytilan ja tarpeen kartoitus

  •    Palvelukuvauksen suunnittelu

  •    Koulutus ja opastus   

 

Lisäksi autamme asiakkaita löytämään kustannustehokkaita ratkaisuja. Yrityksillä saattaa olla säästämistarpeita, mutta kulujen leikkaus tulee tehdä oikeanlaisella työntehostamisella ja uudelleen organisoinnilla. Ilman asiantuntemusta tehdyt ratkaisut johtavat usein suurempiin kuluihin myöhemmässä vaiheessa.

Asiakaslupauksemme

 Laatu

Työn laatu syntyy asiantuntijuudesta, ammattitaidosta sekä intohimosta tuottaa parasta mahdollista työn jälkeä. Pitkäaikaiset työntekijämme huolehtivat vastuullisesti ja ammattiylpeydellä omien kohteidensa tasalaatuisesta puhtaudesta.

Luotettavuus

Tähtäämme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka syntyvät vain luotettavan palvelun tuottamisen myötä. Asiakkaamme voivat aina luottaa, että pidämme sen mikä on sovittu.

Nopeus

  Reagoimme asiakkaidemme pyyntöihin tilanteen vaatimalla nopeudella, ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin lyhyelläkin aikavälillä.

Helppous

Meidän tehtävänämme on helpottaa asiakkaidemme työtä siten, että heidän ei tarvitse huolehtia puhtauteen ja siisteyteen liittyvistä asioista, vaan me teemme sen heidän puolestaan. Lisäpalvelumme helpottavat asiakkaan työtä, kun useamman asian saa hoidettua yhden palveluntarjoajan kanssa.

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Mira Kärkkäinen
puh. +358 40 7755 987
mira(ät)smileclean.fi

Toimitusjohtaja
Teuvo Myyryläinen
puh. +358 40 777 97 62
teuvo(ät)smileclean.fi

Talousjohtaja
Raija Myyryläinen
puh. +358 40 777 31 25
raija(ät)smileclean.fi