Laadunseuranta - Smile & Clean
Laadunseuranta toteutetaan sekä sisäisellä valvonnalla että yhdessä asiakkaan kanssa. Laadunseurantapalavereilla varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että siivoustyön laatu vastaa sovittua. Nämä ovat myös hyviä tilaisuuksia kehittää yhteistyötä haluttuun suuntaan. Laadunseurantapalaverit sovitaan pidettäväksi jokaisen asiakkaan kanssa heidän haluamallaan frekvenssillä. Sisäisestä laaduntarkkailusta vastaa asiakkaalle osoitettu palveluesimies, joka toimii myös siivousasioiden yhteyshenkilönä. Kokemuksemme mukaan pitkälle viedyllä laadunseurannallamme on suuri merkitys tavoitteemme päivittäisessä toteutumisessa.
Laadunseuranta, laadunvarmennus, laatu, laatupalaveri, laadunseurantapalaveri
51386
page-template-default,page,page-id-51386,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Laadunseuranta

Laadunseuranta toteutetaan sekä sisäisellä valvonnalla että yhdessä asiakkaan kanssa.

Laadunseurantapalavereilla varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että siivoustyön laatu vastaa sovittua. Nämä ovat myös hyviä tilaisuuksia kehittää yhteistyötä haluttuun suuntaan. Laadunseurantapalaverit sovitaan pidettäväksi jokaisen asiakkaan kanssa heidän haluamallaan frekvenssillä.

Sisäisestä laaduntarkkailusta vastaa asiakkaalle osoitettu palveluesimies, joka toimii myös siivousasioiden yhteyshenkilönä.

Mahdolliset asiakaspalautteet käsittelemme viipymättä ja kykenemme reagoimaan nopeasti eri tilanteisiin. Toimintamme tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus ja 100 % asiakastyytyväisyys. Kokemuksemme mukaan pitkälle viedyllä laadunseurannallamme on suuri merkitys tavoitteemme päivittäisessä toteutumisessa.

Asiakaslupauksemme

 Laatu

Työn laatu syntyy asiantuntijuudesta, ammattitaidosta sekä intohimosta tuottaa parasta mahdollista työn jälkeä. Pitkäaikaiset työntekijämme huolehtivat vastuullisesti ja ammattiylpeydellä omien kohteidensa tasalaatuisesta puhtaudesta.

Luotettavuus

Tähtäämme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka syntyvät vain luotettavan palvelun tuottamisen myötä. Asiakkaamme voivat aina luottaa, että pidämme sen mikä on sovittu.

Nopeus

  Reagoimme asiakkaidemme pyyntöihin tilanteen vaatimalla nopeudella, ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin lyhyelläkin aikavälillä.

Helppous

Meidän tehtävänämme on helpottaa asiakkaidemme työtä siten, että heidän ei tarvitse huolehtia puhtauteen ja siisteyteen liittyvistä asioista, vaan me teemme sen heidän puolestaan. Lisäpalvelumme helpottavat asiakkaan työtä, kun useamman asian saa hoidettua yhden palveluntarjoajan kanssa.

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Mira Kärkkäinen
puh. +358 40 7755 987
mira(ät)smileclean.fi

Toimitusjohtaja
Teuvo Myyryläinen
puh. +358 40 777 97 62
teuvo(ät)smileclean.fi

Henkilöstöjohtaja
Raija Myyryläinen
puh. +358 40 777 31 25
raija(ät)smileclean.fi