Referenssit - Smile & Clean
51771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51771,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Referenssit

Nina Sinkkonen, StepUp

”Smile & Clean Oy hoitaa sovitut asiat mallikkaasti ja he ottavat aina asiakkaan näkökannan huomioon. Mikäli jokin asia kaipaa päivitystä, niin siihen vastataan välittömästi. Kaikin puolin mukavaa yhteistyötä jo monen vuoden ajan.”

Heikki Mäkelä, Finlandia-talo

”Smile & Clean aktiivisesti ehdottaa ja toteuttaa toimenpiteitä siisteyden kehittamiseksi. Näistä syistä olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhömme ja voin suositella Smile & Clean:ia haastavimpiinkin asiakaskohteisiin.”

343px-Finnkino_Logo.svg

Pia Strömsholm, Finnkino Oy

”Smile & Clean on yritys, jolle asiakas on tärkeä. Yhdessä sovitaan ja suunnitellaan, työ toteutetaan ammattitaidolla ja viimeistely on korkealaatuista. Olen jo pitkään tehnyt yhteistyötä Smile & Cleanin kanssa useammassakin eri kohteessa, ja voin lämpimästi suositella tätä muista siivousliikkeistä poikkeavaa yritystä myös muille.”

Helena Vikstedt, Nordnet

”Yhteistyö Smile & Cleanin kanssa on ollut erittäin mutkatonta ja helppoa. Työn jälki on moitteetonta ja työt suoritetaan palvelukuvauksen mukaisesti. Extrasiivoukset järjestyvät nopeasti. Smile & Clean huolehtii vilpittömästi asiakkaistaan.”

Kristiina Kiviluoma

”Yli 10 vuoden Smile&Clean-kokemuksella, voin lämpimästi suositella tätä yrityksille, jotka arvostavat luotettavuutta, toimivuutta ja ehdotonta paneutumista jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin.”

Nanso Store, Helsinki

”Laadukasta siivousjälkeä luotettavilta ammattilaisilta – helppoa ja huoletonta!”

Anja Rajala, KipKap Team

”Asiantuntevana siivousliikkeenä arvostamme Smile & Cleanin osaamista ja korkeatasoista työtä. Suosittelemme yhteistyökumppaniamme yrityksille, jotka haluavat laadukasta puhdistuspalvelua.”

Peter Christiansen, Oy Hygienelab Finland Ltd

”Kokonaisvaltainen palvelukonsepti takaa Smile & Clean:in asiakkaalle kokemuksen, joka on vertaansa vailla. Smile & Clean on osaava ja luotettava yhteistyökumppani.”