Sopimussiivoukset - Smile & Clean
Raikkaat ja siistit tilat antavat hyvän ensivaikutelman sekä takaavat kaikkien paremman viihtyvyyden. Sopimussiivous-asiakkaillemme tarjoamme juuri heidän tarpeisiinsa suunnitellun kokonaisuuden ja pidämme hyvää huolta vaativammistakin tiloista.
Sopimussiivous, ylläpitosiivous
51129
page-template-default,page,page-id-51129,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Sopimussiivoukset

Raikkaat ja siistit tilat antavat hyvän ensivaikutelman sekä takaavat kaikkien paremman viihtyvyyden. Sopimussiivous-asiakkaillemme tarjoamme juuri heidän tarpeisiinsa suunnitellun kokonaisuuden ja pidämme hyvää huolta vaativammistakin tiloista.

Sopimussiivous-yhteistyö etenee siten, että aluksi käymme yhdessä tilat läpi. Tämän jälkeen suunnittelemme tarpeisiinne sopivan palvelukuvauksen sekä mahdolliset erikoistyöt, joiden avulla tilojenne puhtaustasoa ylläpidetään jatkuvasti.

Sopimussiivouksen aloitettuamme, seuraamme ja arvioimme,  tuottaako palvelukuvaus odotetun tuloksen. Kehitämme työtämme haluttuun suuntaan ja laadunseurannalla varmistamme sovitun laatutason ylläpysymisen.

Tarjoamme sopimussiivousta mm.

  • Viihdekeskukset

  • Logistiikkakeskukset

  • Tuotantotilat

  • Teatterit

  • Asunto-osakeyhtiöt

  • Toimistotilat

  • Hotellit

  • Myymälätilat

Asiakaslupauksemme

 Laatu

Työn laatu syntyy asiantuntijuudesta, ammattitaidosta sekä intohimosta tuottaa parasta mahdollista työn jälkeä. Pitkäaikaiset työntekijämme huolehtivat vastuullisesti ja ammattiylpeydellä omien kohteidensa tasalaatuisesta puhtaudesta.

Luotettavuus

Tähtäämme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka syntyvät vain luotettavan palvelun tuottamisen myötä. Asiakkaamme voivat aina luottaa, että pidämme sen mikä on sovittu.

Nopeus

  Reagoimme asiakkaidemme pyyntöihin tilanteen vaatimalla nopeudella, ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin lyhyelläkin aikavälillä.

Helppous

Meidän tehtävänämme on helpottaa asiakkaidemme työtä siten, että heidän ei tarvitse huolehtia puhtauteen ja siisteyteen liittyvistä asioista, vaan me teemme sen heidän puolestaan. Lisäpalvelumme helpottavat asiakkaan työtä, kun useamman asian saa hoidettua yhden palveluntarjoajan kanssa.

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Mira Kärkkäinen
puh. +358 40 7755 987
mira(ät)smileclean.fi

Toimitusjohtaja
Teuvo Myyryläinen
puh. +358 40 777 97 62
teuvo(ät)smileclean.fi

Talousjohtaja
Raija Myyryläinen
puh. +358 40 777 31 25
raija(ät)smileclean.fi