Smile & Clean - Smile & Clean
50883
page-template-default,page,page-id-50883,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-child-child-ver-1.5,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Smile & Clean

Smile & Clean on keskisuuri, tasaisesti kasvava siivousalan perheyritys. Omistajat Raija ja Teuvo Myyryläinen perustivat yrityksen halusta tarjota korkealaatuista ja yksilöllistä siivouspalvelua. Lähtökohtana oli tarjota palvelua, jossa näkyy ammattitaito ja asiantuntijuus yhdistettynä iloiseen mieleen sekä ihmisistä ja asiakasyrityksistä välittämiseen. Sydäntämme lähellä on kaikenlainen ihmisten auttaminen ja olemme iloisia voidessamme toimia yhä suurempana työllistäjänä. Yrityksemme jakaa hyvää jatkuvasti myös osallistumalla hyväntekeväisyyteen eri tavoin.

Perusarvoihimme kuuluu arvostus; asiakkaan, työntekijöiden sekä oman työn arvostus. Arvostus on mielestämme lähtökohta missä tahansa yhteistyössä ja kumppanuudessa. Kun arvostus ja välittäminen ohjaavat päätöksiä, lopputulos on väistämättä kaikille osapuolille hyväksi, myös bisneksessä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme perustuvat korkealaatuisen palvelun tuottamisen ohella myös arvostavaan ja asiakkaista välittävään toimintaan.

Smile & Clean lukuina

46

Iloista ammattilaista

219

Vuotta siivouskokemusta

260 280 000

Neliötä lattiaa puhdistettu

1

Suloinen toimistokoira

Henkilöstö

Yrityksessämme työskentelee lähes 50 ammattitaitoista siivoojaa. Henkilökuntamme vaihtuvuus on äärimmäisen pieni ja kaikilla työntekijöillämme on vuosien kokemus siivoustöistä. Palkkaamme yritykseemme tunnollisia, luotettavia, joustavia ja positiivisia työntekijöitä. Panostamme heidän hyvinvointiinsa koulutuksella, motivoivalla palkalla, kannustepalkkioilla ja virkistystoiminnalla.

Jokainen työntekijämme perehdytetään työhönsä perusteellisesti ja valvontaa tehdään säännöllisesti. Luomamme varamiesjärjestelmä takaa siivoustöiden sujumisen myös lomien ja sairastumisten aikana.

Uuden kohteen perehdytyksessä on alusta lähtien mukana sekä vakituinen siivooja että alueella toimivat muut siivoojat. Näin varmistamme sen, että tarvittaessa paikalle saadaan aina kohteen hallitseva ammattitaitoinen siivooja nopeasti paikalle. Myös yrityksemme omistajat perehtyvät jokaiseen kohteeseen ja voivat tarvittaessa tehdä siivous- ja valvontatyötä.

Siivousalalla henkilökunnan sitoutuneisuus on erityisen tärkeää sujuvuuden ja luottamuksellisuuden vuoksi. Yksi yrityksemme vahvuuksista on pitkäaikaiset ja sitoutuneet työntekijät, jotka ovat hyvällä tavalla ammattiylpeitä ja haluavat tarjota parastaan omissa kohteissaan. Heille on kunnia-asia tehdä työnsä moitteettomasti. Saamme usein kiitosta asiakkailtamme siitä, että siivoojamme ovat ammattitaitoisia, ystävällisiä sekä auttavaisia, myös sopimuksen ulkopuolisissa asioissa. Arvostettu työntekijä on hyvä työntekijä, näin me sen ajattelemme.

Ympäristöystävällinen siivous

Otamme ympäristönäkökohdat kokonaisvaltaisesti huomioon toiminnassamme, tuotteissamme ja palveluissamme. Pyrimme vähentämään omalta osaltamme jätteiden määrää ja seuraamme aktiivisesti ympäristönsuojelua koskevaa kehitystä.


Kattavan ympäristövastuun vuoksi kiinnitämme huomiota myös siivouslaitteistojen ja siivousaineiden toimittajien ympäristö käyttäytymiseen.
Suosimme palveluja ostaessamme ympäristösertifikaatin omaavia yrityksiä.


Asiantuntijamme Teuvo Myyryläinen
kouluttaa ja opastaa sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme ympäristömyönteisten ratkaisujen käytössä. Suosimme kierrätystä ja ympäristöasioiden hoidossa tavoitteemme on luonnonvarojen säilyttäminen ja luonnolle aiheutuvan kuormituksen minimoiminen.


Luonnollisesti noudatamme kaikkia ympäristöasioihin liittyviä lakeja, lupia ja säädöksiä. Jätteiden lajittelussa noudatamme jätehuoltomääräyksiä ja opastamme myös asiakkaitamme lajittelemaan jätteet oikein.

Asiakaslupauksemme

 Laatu

Työn laatu syntyy asiantuntijuudesta, ammattitaidosta sekä intohimosta tuottaa parasta mahdollista työn jälkeä. Pitkäaikaiset työntekijämme huolehtivat vastuullisesti ja ammattiylpeydellä omien kohteidensa tasalaatuisesta puhtaudesta.

Luotettavuus

Tähtäämme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka syntyvät vain luotettavan palvelun tuottamisen myötä. Asiakkaamme voivat aina luottaa, että pidämme sen mikä on sovittu.

Nopeus

  Reagoimme asiakkaidemme pyyntöihin tilanteen vaatimalla nopeudella, ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin lyhyelläkin aikavälillä.

Helppous

Meidän tehtävänämme on helpottaa asiakkaidemme työtä siten, että heidän ei tarvitse huolehtia puhtauteen ja siisteyteen liittyvistä asioista, vaan me teemme sen heidän puolestaan. Lisäpalvelumme helpottavat asiakkaan työtä, kun useamman asian saa hoidettua yhden palveluntarjoajan kanssa.

Asiakkaitamme

1

Toimistokoira